Saturday, July 17, 2010

Amboi.... creative nyer...


^
^
^
^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^



^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^

^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^

^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^

^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^

^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^

^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^

^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^

^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^

^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^

^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^

^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^^
^
^


creative n funny USB


hehe... Sushi.... love it...
mcm real je...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.


hehe... nak gak satu.....

Kek yang x sanggup nak makan;..


*
*
*
*
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
*


*
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
*

*
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
*

*
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
*

*
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
**
*
*

Comel kan kek-kek ni sume... ish ish.. sanggup ke nak mkn kek comel mcm ni?


Wednesday, July 14, 2010

Sushi yang SedAP..

bila tgk iklan dri big Apple..
aku ingat big apple dah jual sushi..
excited aku g sana...


rupenyer... Donashi...
hurm....

layan je la... zassssssssss

Musim Durian dan Aku yang suke durian...




hua hua hua...
durian...durian.....durian.....durian..durian....durian....durian....durian....durian

si raja buah..
dah nak dekat bukak semester ni.. merasa gak aku makan raja buah ni.. klu x kempunan aku...



ni.. menara durian yang di buat oleh adik aku..
ish ish..
klu jatuh ke kaki ni...
ish ish...

sedapnyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

huhu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
KLAU dpt mkn yang ni... giler kenyang ni..
..
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.



Kucing aku yang comot....




tadaaaa................................


hahahaha...

napela comot sangat ni?

penat mandikan...
mcm x berbaloi pun ada..
hari ni mandi.. esok kotor... berguling atas pasir..
mcm dengki je aku mandikan dia...

klu bab nak mandikan..
Ya Allah... susahnyer.... padahal dah biasa mandi dri kecik..
tp kenapa ko takut sgt nak mandi ni?
hurm....
nasib la ko pengrang hati jantung aku.... sabo je la aku ni...
huhu....

huhu.. skang ni ada kucing betina sihitam legam menumpang kat umah ni...
siap ada anak dua ekor.
huhu..
x tau la brape lama blh bertahan...
kat umah ni sume x suke kucing...
xpe la becky... selagi aku ada kat sini.. aku akan cube jaga kamu n anak2 kamu...
........ sob...sob...

sedih sebenarnyer... aku x suke tgk kucing kena buang...
bg aku.. x salah utk berkongsi rezki yang kita ada dgn haiwan seperti ini...
x tau la apa mereka pk..
hurm..
tiap org ada pendpt masing2..

cume aku harap... semoganyer... aku mampu utk wat something utk haiwan terbiar ni...



ni anak becky...
korg rase... sape bapak dia?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
sape?
.
.
.
.
..
.
.
..
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.

hahhahaha
budak ni ke?
hahahaha
mungkin jugak...

ada rupe dia kan?

sekor lg anak bulus x dpt amik gambonyer.. takut ngan manusia..
ish ish..
yang ni pun... nasib la dpt amik..
tp yang sekor lg.. hitam legam mcm mak dia..
huhu..
same je rupe anak2 ngan mak bapak dorg...

Tuesday, July 6, 2010

kegemaran nyiong.. huhu

kucing kan suke menghidu pape je kan.. so bila kitaorg beli pape pun.. mesti dia duk hidu satu2 barang yang di beli... hahahaha

try hulur durian kat dia...ingatkan x mkn... rupenyer.. bukan main lg....
jd.. bila tiap kali beli durian.. dia pun akan ikut skali g dapur.. nak gak mkn durian...

bila dah mkn...
.
.
.
.
.
.
..
.
.
..
.
.
.
.
..
..
.
.
.
.
..
.
.
nak lg...
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..

.

lagi....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
dan lagi...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.



video