Sunday, February 7, 2010

bowling today..

ari ni ajak YB g main bowling.. YB? sape tu? haha.. kengkawan ku yang dinamakan yb... g main nagn ima n mar... 3 org je main.. yb je sesatunyer lelaki yang join kitaorg g main bowling.. yang lain sume ada hal...

seronoknyer... lama dah x main boling... huhu tapi bila ada kejadian yang memalukan... huhu xnak cite kat korg... nak simpan je sampai bila2...

tapi xnak nak serik kan? tetap main gak lenkali.. yb pun nak main lg.. dia dak sonok dah.. x puas main.. lain lenkali bawk group beso ckit.. tapi kene beringat la supaya kejadiqan tu xkan berlaku lg lenkali..
huhu.. malu malu....

pas abeh main bowling...

nak g mkn.. skali penuh daaa.....
kitaorg pun g la jenjalan kat exhibition hall dulu.. skali ada health apa ntah.. kiranya blh check tahap kesihatan kita la... ada blood test, weight mngment, check tulang, oral health... mcm2 lg la... byk tul dpt info ari ni.. jgn ingat badan sihat, dalaman pun sihat tau...

ok kengkawan sume.. tunggu bowling yang seterunyer.. huhu

3 comments:

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

takpela...orang pun tak pandai main bowling gak...

Quon quon said...

salam ziarah=)

Tihara said...

salam..

okeh tak study kat uniKL?
tengah wat review utk anak buah ni.. :)