Thursday, April 1, 2010

Ku sungguh bersyukur.....

Semalam test Management Science...

Syukur Alhamdulillah.. dpt jawap sume...
rase gembiranye....
minggu ni dah setel ngan sume test n
kembali lah bergelumang ngan assgment plak...

ari ni nak kuar g beli barang kat mid valley..
hehe... byk drg dah xde ni....
tu nak kena beli stok baru....

tp....
kena beli apa yg patut je tau..
perbelanjaan berhemah.. jgn membazir x tentu arah
walaupun sendri x tentu arah bila tgk ada sale...
especially kat Sogo tuh... huhuhu

ari ni nak jenjalan...
beli brg...
g petshop..
tgk haiwan tercinta....

fiza kan... sgt,.. sgt...sgt...sgt.. suka kan kucing...
hati rasa sedih sgt bila tgk kucing sakit ke...
anak kucing tepi jln dok ngiow lapo ke..
cian tau...

jd sebgai manusia...
tlg...... sesangat...
jgn la buli mereka... apa salahnyer bg makanan kite sikit...
klu dorg dtg kat kite n panjat meja time kite ngah mkn...
jgn la sepak dorg...
dorg lapo... tu pasal dorg wat cam tu...
jgn la kita pun same jd haiwan yg xde otak sampai sanggup sepak, curah air panas, minyak panas ke, pukul ke...

TOLONG sgt jgn wat mcm tu....
cube letakkan diri kita pada kucing tu...
bukan leh ckp kat korg "saya lapo... nak makanan ckit"
so.. paham2 la...
sedangkan peminta sedekah minta duit pun korg leh bg...
inikan pule kucing yg dtg duk tunggu kat mja korg kan?????

1 comment:

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

bersyukur... bagusla dapat jawab test dgn jayanya... :-)