Friday, November 26, 2010

MAHA 2010

tahu apa tu MAHA?
http://www.emocutez.com
MAHA Antarabangsa 2010 merupakan pameran pertanian yang terulung di Malaysia. Ditaja oleh Kementerian Pertanian and Industri Asas Tani dan dianjurkan oleh Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan, FAMA

MAHA ni jugak.. pameran yang terbesar dan paling komprehensif di rantau ini dan mungkin di Asia.

MAHA Antarabangsa 2010 akan diadakan daripada 26 November 2010 - 5 Disember 2010

Pameran tahunan ini menjanjikan teknologi terkini dengan demonstrasi yang lebih menarik dan tepat dengan juga aktiviti perdagangan yang akan menarik para pengunjung perdagangan tempatan dan luar negeri. Ia merupakan pameran para pengeluar, petani, nelayan dan penternak terbaik di Malaysia.

MAHA Antarabangsa 2010 adalah satu landasan memperkenalkan syarikat pengeluaran produk agro dan makanan yang terbaik di Malaysia. Lebih daripada 950 jabatan and agensi pertanian, syarikat-syarikat swasta dan industri kecil sederhana akan mengambil bahagian. MAHA Antarabangsa 2010 akan mempamerkan produk pertanian daripada 28 negara.

kenAPa fiza suka MAHA?
sebab.. byk produk2 malaysia yakni.. produk kita.. yg xde kat hypermarket ni... biasanya prasaraya lebih suka promote brg luar dri brg kita sendri.. jd secara x langsung.. kita sendri pun x tau yg malaysia ni ada keluarkan produck sendri mcm kepek setaraf mcm mister potato.. coklat.. mcm2 lg la..

hehe.. panas tu panas la.. jenuh gak berjln ke sana.. luas kan tempat dia.. tp sronok tau.. ramai org.. family... couple... hehehe
http://www.emocutez.com
kiranya ikatan ukhwah dlm family tu masih ada walaupun dgn mslh sosial yg melanda skng ni..

marilah same2 memeriahkan MAHA ni.. n yg lebih penting.. meh la kita support brg kita sendri...

http://www.emocutez.com

1 comment:

Zikri Husaini said...

maha 2010... banyak organisasi terlibat... lebih kurang 1.2 juta pengunjung.. target.. katanya lah..