Tuesday, June 22, 2010

Salam...

Kakimotong wat parti barbeque..

fiza tlg post ok..

TARIKH : 11 JULAI 2010 ( AHAD )
WAKTU : 4pm
TEMPAT : Di rumah Papa Meow ( Empangan Klang Gate )
TEMPAT PERJUMPAAN : Courts Mammoth di sebelah Balai Polis Setapak.
TARIKH TUTUP DAFTAR : 8.07.10 ( Kesemua wang sumbangan akan diberikan kepada Papa Meow untuk persiapan majlis )

Sesiapa yang berminat, bolehlah hantarkan nama ke dalam ruangan komen entri ini dan perlu juga disertakan wang sebanyak RM35 setiap satu nama. Wang ini hendaklah di'bank in' ke dalam no akaun ini :

RHB : 1140 9900 1819 64 ( Mariah A. Ghani )
Selepas bank in wang tersebut, sila emailkan rekod transaksi online anda ke mariahairey@gmail.com

ataupun bagitahu diruangan komen sekiranya sumbangan telah dibuat ( bagi mereka yang tiada scanner )

Tujuan wang ini adalah untuk membiayai kos persiapan untuk majlis Barbeque ini, bukan untuk kepentingan peribadi.

Sila sertakan sekali link website / blog ataupun link / nama profile anda yang didaftarkan di dalam Facebook.

p/s: tringin sgt nak join.. harap dpt join...

1 comment:

Boyachilles said...

thx sebab tolong promo kan...tempat papa meow ni biasa jer, mcm rumah kampung...kalau boleh, nak minta tolong kat awak promo kan hal ni kepada rakan2 blogger awak yg lain...boleh copy & paste